Οι υπηρεσίες μας

υπηρεσιες

Τα χαρακτηριστικά των διαθέσιμων υπηρεσιών μας

Η επιχείρησή μας εξειδικεύεται στην υλοποίηση εμφιαλωμένου ελαιόλαδου με ολοκληρωμένες λύσεις για την αποκλειστικότητα του προϊόντος που θα επιλέξετε.


Διαθέτουμε τέσσερα διαφορετικά πακέτα προσφορών, το καθένα από τα οποία εστιάζει όλο και περισσότερο στην υλοποίηση ενός exclusive μπουκαλιού που καλύπτει τις ανάγκες σας.


Ξεκινώντας με το πρώτο πακέτο, προσφέρουμε ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας ήδη εμφιαλωμένο για την άμεση εξυπηρέτησή σας. Το συγκεκριμένο μπουκάλι περιλαμβάνει εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από τους δικούς μας ελαιώνες της τελευταίας σοδειάς.
Αυτό το καθιστά limited edition καθώς η εμφιάλωση του γίνεται μόνο μια φορά τον χρόνο.


Σας προσφέρουμε επίσης μια γκάμα ετικετών, σε συνεχή αναβάθμιση, όπου μπορείτε να διαλέξετε αυτή που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς και την επιχείρησή σας.


Στο τρίτο πακέτο προσφορών έχετε τη δυνατότητα, στην ετικέτα της επιλογής σας, να βάλετε την ονομασία ή το λογότυπο της επιχείρησής σας ή τα ονόματα των εορταζόμενων για το event που οργανώνετε.


Για τους πιο απαιτητικούς, στο τέταρτο πακέτο προσφορών παρέχουμε τη δυνατότητα σχεδίασης και υλοποίησης της δικής σας αποκλειστικής ετικέτας, καθώς και άλλες σχετικές γραφιστικές εργασίες.

Υψηλή ποιότητα

το ελαιόλαδο μας είναι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την δυτική Κρήτη που παράγεται από ελιές υψηλής ποιότητας με παραδοσιακή μέθοδο συγκομιδής και ψυχρή έκθλιψη και προέρχεται αποκλειστικά από την φετινή σοδειά.

Αποκλειστικότητα

τα προϊόντα μας δεν πωλούνται σε καταστήματα, έχουν σχεδιαστεί και δημιουργηθεί για τουριστικά καταλύματα, ξενοδοχεία, εστιατόρια και εκδηλώσεις.

Σεβασμός στην εργασία

Η πολιτική της εταιρείας μας δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια και τον σεβασμό στην εργασία

Ας μιλήσουμε!
Στείλτε email στο info@kritonkarpos.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες & προσφορές