Πακέτα

1. ESSENTIAL

services

Eξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο σε μπουκάλια των 100ml έτοιμα για άμεση αγορά. Η αποκλειστική του τοποθέτηση σε τουριστικά καταλύματα και ξενοδοχεία το καθιστά ιδανικό σουβενίρ για τους επισκέπτες σας, αλλά και για την καθημερινή χρήση προσφέροντας επιπλέον φροντίδα στους πελάτες σας. Αυτή η συσκευασία έχει το ιδανικό μέγεθος ώστε να μπορείτε να το παίρνετε μαζί σας στην πτήση. ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ: 5 φιαλίδια. Υψηλή ποιότητα σε χαμηλή τιμή!

services

Σε αυτό το πακέτο, μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα σετ προϊόντων σε συσκευασία με το λογότυπό σας. Η τιμή διαμορφώνεται τη στιγμή της παραγγελίας και εξαρτάται από τη συσκευασία και τα προϊόντα που θα συσκευαστούν.

2 / 3. EXCLUSIVE

services

2

Εάν επιθυμείτε μια προσαρμοσμένη ετικέτα με το λογότυπο ή την ονομασία της επιχείρησής σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να υλοποιήσετε την ιδέα σας. Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε το κείμενο που θέλετε να εκτυπωθεί σε μια από τις ήδη υπάρχουσες ετικέτες της γκάμας μας δίνοντας σας ελεύθερο χώρο μέσα στην ετικέτα. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείτε αποκλειστικά προϊόντα για την επιχείρισή σας. Επίσης είναι η ιδανική λύση για ένα αναμνηστικό δώρο σε μια δεξίωση ή για τον γάμο σας. ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ: 240 φιαλίδια των 100 ml / (ζητήστε προσφορά )

services

3

Εάν επιθυμείς μια εξ ολοκλήρου προσαρμοσμένη σχεδίαση για την ετικέτα του extra παρθένου ελαιόλαδού σου, προσφέρουμε υπηρεσίες σχεδιασμού για ετικέτες. Η ομάδα μας μπορεί να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια μοναδική και επαγγελματική ετικέτα για το προϊόν σου, με μια ελκυστική και υψηλής ποιότητας σχεδίαση. Αυτή η υπηρεσία μπορεί να κάνει τη διαφορά στην προώθηση του προϊόντος και της επιχείρησής σου. (ζητήστε προσφορά )

4. CUSTOM

services

Κατά προσαρμογή

Θα χαρούμε να ακούσουμε οποιαδήποτε άλλη ιδέα τυχόν έχετε σε περίπτωση που κανένα από τα παραπάνω πακέτα δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@kritonkarpos.gr για να συζητήσουμε τις ιδέες σας.

Ας μιλήσουμε!
Στείλτε email στο info@kritonkarpos.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες & προσφορές