Ποιοι είμαστε

about

πολιτισμός και γαστρονομία

Η επιχείρησή μας προέρχεται από το πάθος για τη γη μας και την καλλιέργεια των ελαιώνων που κληρονομήθηκαν από γενιά σε γενιά στην οικογένειά μας.

Βρισκόμαστε στους όμορφους λόφους της βόρειοδυτικής Κρήτης στο χωριό Χρυσαυγής, όπου ο ήλιος λάμπει για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Σεβόμαστε βαθιά τη γη και τη φύση, καλλιεργώντας με αγάπη τα δέντρα αυτά που παράγουν ένα εξαιρετικό λάδι.

Από φέτος, αποφασίσαμε να μοιραστούμε το πάθος μας με τον εξωτερικό κόσμο και να γνωρίσουμε το λάδι μας στους επισκέπτες του νησιού, διαδίδοντας τον πολιτισμό της γαστρονομίας της περιοχής μας.

Προσπαθούμε να διατηρήσουμε την ποιότητα του ελαιόλαδού μας, ακολουθώντας τις παραδοσιακές τεχνικές καλλιέργειας και χρησιμοποιώντας μόνο τους πιο φυσικούς και οικολογικούς μεθόδους επεξεργασίας.

Για εμάς, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο δεν είναι απλώς ένα προϊόν, αλλά είναι το αποτέλεσμα της εργασίας πολλών γενεών, η απόδειξη του δεσμού μας με τη γη και την τοπική πολιτιστική κληρονομιά. Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε το ελαιόλαδό μας σε όσους εκτιμούν την ποιότητα, τη γεύση και την αυθεντικότητα των τοπικών προϊόντων.

Βλέποντας τον ενθουσιασμό σας για αυτό το προϊόν κάθε κούραση και δυσκολία για την παραγωγή του ξεπερνιέται δίνοντας μας γερές βάσεις για να προωθήσουμε μια ιδέα που ξεκινάει από τον σεβασμό της φύσης και του τόπου μας.

FAQ

Συχνές ερωτήσεις

Παρακάτω θα βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις για τα προϊόντα μας: α. Ελαιόλαδο: Το ελαιόλαδο μας παράγεται από εξαιρετικής ποιότητας ελιές και διαθέτει έναν μοναδικό, φρουτώδη χαρακτήρα. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και αποτελεί ιδανική προσθήκη για διατροφική ευεξία και εξαιρετική γεύση. β. Ελαιόλαδο με προσαρμοσμένη συσκευασία: Προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα προσαρμογής της συσκευασίας του ελαιολάδου με το λογότυπο και τα χρώματα της επιλογής σας. Αυτό σας επιτρέπει να προβάλλετε την επιχειρηματική σας ταυτότητα και να προσφέρετε ένα εξατομικευμένο δώρο που θα ξεχωρίσει.

ζητηστε προσφορα

Βεβαίως! Προσφέρουμε υπηρεσίες εξατομίκευσης των φιαλών με το λογότυπο ή το όνομα επιθυμίας σας. Μπορείτε να μας παράσχετε το λογότυπο ή τον σχεδιασμό σας και θα φροντίσουμε να τον εκτυπώσουμε στις φιάλες της επιλογής σας.

Ναι, πραγματοποιούμε αποστολές σε όλη την Ευρώπη. Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες υπηρεσίες αποστολής για να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας φτάνουν στους πελάτες μας με ασφάλεια και έγκαιρα. Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε τόσο σε μεγάλες παραγγελίες για επιχειρήσεις όσο και σε μικρότερες παραγγελίες για μεμονωμένους πελάτες.

Προσφέρουμε διάφορες επιλογές μεγέθους φιαλών για το παρθένο ελαιόλαδο, συμπεριλαμβανομένων φιαλών των 100 ml,  250 ml, 500 ml σε γυαλινη φιαλη, για μεγαλύτερες ποσότητες μπορούμε να δημιουργήσουμε το δοχείο της προτίμησης σας . Μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες διάφορων τύπων πελατών, από εστιατόρια ξενοδοχεία και τουριστικές κατοικίες έως ειδικές εκδηλώσεις.

Το παρθένο ελαιόλαδο μας παράγεται αποκλειστικά στην Κρήτη, μια από τις πιο γνωστές περιοχές για την παραγωγή υψηλής ποιότητας ελαιολάδου. Οι ελιές καλλιεργούνται και συλλέγονται από αγρότες που ακολουθούν παραδοσιακές και βιώσιμες μεθόδους.

Προσφέρουμε μια ευρεία ποικιλία εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων που προέρχονται απευθείας από την Κρήτη. Τα ελαιόλαδα μας κυμαίνονται από τον απαλό έως τον έντονο φρουτώδη χαρακτήρα, ώστε να ικανοποιούν τις προτιμήσεις όλων των πελατών μας.

Το παρθένο ελαιόλαδο από την Κρήτη είναι γνωστό για την εξαιρετική ποιότητά του και την ξεχωριστή γεύση του. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και υγιεινά λιπαρά οξέα και παράγεται από επιλεγμένες ποικιλίες ελιάς που υποβάλλονται σε προσεκτική επεξεργασία. Η χρήση παρθένου ελαιολάδου μπορεί να εμπλουτίσει τη γεύση των πιάτων και να προσφέρει οφέλη για την υγεία.

Αποδεχόμαστε διάφορες μεθόδους πληρωμής, συμπεριλαμβανομένης της τραπεζικής μεταφοράς, της πιστωτικής κάρτας και του PayPal καθώς και με μετρητά. Θα χαρούμε να σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να ολοκληρώσετε την πληρωμή με τον πιο βολικό τρόπο.

Ας μιλήσουμε!
Στείλτε email στο info@kritonkarpos.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες & προσφορές